O NAS

Podjetje CNC Sistemi, d. o. o., iz Slovenske Bistrice, je s svojo dejavnostjo začelo leta 2019.

CNC SISTEMI, d.o.o.

Podjetje CNC Sistemi, d. o. o., iz Slovenske Bistrice, je s svojo dejavnostjo začelo leta 2019. Smo podjetje z 10 zaposlenimi. Dinamični razvoj in strokovnost zaposlenih nam omogočata, da zmoremo ustreči tudi najzahtevnejšim kupcem, ki od nas želijo kvalitetno izdelane izdelke na CNC in klasičnih strojih.

Tako ponujamo izdelavo zahtevnejših izdelkov, kot so razni strojni deli za avtomobilsko industrijo, moto industrijo, izdelavo aluminijev, inox in železnih zvarjencev s končno strojno obdelavo, obdelavo odkovkov in odlitkov.

Z obstoječim strojnim parkom ponujamo storitve CNC rezkanja, CNC struženja, brušenja, termične obdelave, izdelave zvarjencev s končno strojno obdelavo, izdelavo različnih zobnikov po naročilu in obdelavo odkovkov ali odlitkov.

Naročniku ponujamo izdelavo delov v celoti, kar pomeni, da naročnik nima težav z dodatnimi deli in mu dostavimo končno komponento, katera se lahko nemudoma uporabi v projektu. S pomočjo naših dobaviteljev ponujamo različne toplotne obdelave in površinske zaščite, katerih sami ne moremo izvršit.

V kolikor smo pravi naslov za vaše projekte, smo vam z veseljem na voljo, da vam pomagamo z našimi kapacitetami, strokovnostjo in strojnim parkom izvesti kar se da najkvalitetnejše proizvode.

KONTAKT